Asikkalan Moottorikerho

TIEDOTE KESÄN 2022 VALMENNUKSISTA

15.4.2022
SsMk ja AsikMk järjestävät yhdessä kesällä 2022 seuraavat valmennukset jäsenilleen. Valmennusryhmiin otetaan ensisijaisesti kilpakuljettajia jotka kilpailevat Ssmk/Asikmk lisenssillä.

CROSSIKOULU Treenipäivä keskiviikko, toukokuu-syyskuu
Tarkoitettu kaikille crossia/enduroa aloittaville ja harrastaville junnuille.
Tarkemmat tiedot crossikoulu.fi sivuilta.
Vetäjinä Tomi Norola ja Nina Savola.

MARKO TARKKALAN ENDUROVALMENNUKSET JA JUNIORIVALMENNUS

Treenipäivä noin joka toinen-kolmas maanantai, toukokuu-syyskuu. Yhteensä 6-7 harjoituskertaa. Tarkoitettu enduron kilpailijoille sekä harrastajille. Treenien vetäjänä toimii Marko Tarkkala. Yritetään saada seuraavat ryhmät kasaan:
- Aikuiskisailijat
- Nuorisokisailijat
- Aikuis/nuoriso harrastajat, 125 ja isommat
- 65-85 juniorit, painottuu enemmän crossin ajoon. Sopii hyvin esim. crossikoululaisille ja kilpailuja aloittelevilla junnuille. Valmennus keskittyy perusajotekniikan harjoitteluun.

Kerhojen yhteyshenkilöinä toimii Vesa Koskela, Joonas Engström ja Jari Hakulinen
Tiedotus Asikmk-nettisivun kohdan ”KESÄVALMENNUS 2022” kautta


VALMENNUSRYHMÄN VIIKKOTREENIT JUNNUILLE

Treenipäivä tiistai. Ryhmä osallistuu sarjacrosseihin ja jos ei ole sarjoja niin treenaa muuten yhdessä jossain lähialueen radalla.

Tarkoitettu Ssmk-AsikMk junioreille ja nuorille, jotka kilpailevat tavoitteellisesti tai ovat kiinnostuneita kilpailemisesta ja ehkä jo käyneet kokeilemassa kisaamista.

Valmennusryhmän treeneihin ovat tervetulleita tutustumaan kaikki kuskit, joilla on vähintäänkin hyvä perusajotekniikka hallussa, eikä aiheuta turvallisuusriskiä radalla muille ja pystyy riittävällä tasolla suoriutumaan treeneistä. Arvioinnin tekee ryhmien valmentajat ja vetäjät yhdessä. Valmennusryhmässä treenit suunnitellaan kilpaa ajavien kuskien tarpeisiin ja ehdoilla. Valmennusryhmään voi päästä mukaan vakituisesti jos ajotaidot ja asenne arvioidaan riittäviksi.

Valmennusryhmän päävastuullinen Ville Mäntylä
Yhteyshenkilöt 125 ja isommille kuskeille Ville Mäntylä ja Jari Hakulinen
Yhteyshenkilöt 65-85 kuskeille Sami Pärssinen ja Ain Kalmet ja Ville Mäntylä
Treenien vetäjä ja valmentaja ilmoitetaan treenikohtaisesti.
Tiedotus Whatsup-ryhmän kautta.
Tämän ryhmän treeneissä ei tarvitse maksaa ratamaksua Ssmk/Asikmk radoilla.


VALMENNUSRYHMÄN VALMENNUSLEIRIT

Treenipäivät vielä vahvistamatta. Leirien valmentajana tulee toimimaan Kim Savaste ja valmennuskertoja 5kpl.

Valmennusryhmän aktiivikilpailijat osallistuvat kauden 2022 aikana Kim Savasteen motocross -valmennukseen, jonka osallistujamäärä on rajoitettu 7 +7 kuljettajaa. Valinnan valmennukseen tekee valmennusryhmän päävastuullinen, kerhojen yhteyshenkilöt ja valmentajat yhdessä. Ulkopuolinen valmennus on pääsääntöisesti suunnattu tavoitteellisesti kilpaileville. Mukaan voidaan ottaa myös treeneissä riittävän näytön antaneita, mikäli paikkoja tavoitteellisesti kilpailevien lisäksi jää käyttämättä.