Asikkalan Moottorikerho

Naisenergiaa-päivä la 25.9.21. sekä junnujen koeajo-kerta Vesivehmaalla

12.9.2021 | Muokattu 12.9.2021 klo 21:24
Lauantaina 25.9.2021 hartaasti odotettu Naisenergiaa- päivä on taas täällä!!
Tervetuloa mukaan kaikki naiset ja tytöt!
Naisenergiaa- päivä järjestetään tänäkin vuonna Asikkalan Vesivehmaalla enduro- ja motocrossvalmennuksen merkeissä. Jakaannumme 4-5 ryhmään ajokokemuksen perusteella ja ryhmät kiertävät tekniikkarasteilla + yhdellä huoltorastilla päivän aikana.
Leirin yhteydessä on luvassa ilmainen koeajomahdollisuus 6-14- vuotiaille junnuille (sekä tytöt että pojat). Pyörän + ajovarusteet saa meiltä.

Valmentajina toimivat tänä vuonna mm. Hanna Mertsalmi ja motocrossin nuori superlupaus Melissa Mäntylä, joten pääsemme taas kerran loistavaan oppiin! Päivän aloittaa naismoottoripyöräilyn legendaarisen voimanaisen Mamin alkujumppa.
Uutuutena luvassa myös kätevä Miesparkki! Eli mopoileva nainen; saat ukkosi leiripäivän ajaksi ajamaan omalla mopedillaan ohjatussa ryhmässä, jolloin sinulla on rauha harrastaa!
Hinta leiripäivälle ruokailuineen on 45 euroa. Miesparkki 10 euroa + ruokailu omakustanteisesti. Koeajo on maksuton, ei sisällä ruokailua.

Sitovat ilmoittautumiset leiripäivään ja miesparkkiin 15.9.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kuraharakat@gmail.com. Luonnehdithan ilmoittautumisesi yhteydessä muutamalla sanalla ajotaustaasi ja ajotaitojasi sekä ilmoitathan mahdollisesta erityisruokavaliostasi.
Samoin 15.9.2021 mennessä sitovat ilmoittautumiset koeajoon osoitteeseen asikmkilmot@gmail.com. Ilmoittautumiseen mukaan tieto kuskin iästä, pituudesta, kengän koosta + huoltajan puhelinnumero.

Tapahtuman kesto on klo 9.00 -16.00. Paikkoja on rajoitetusti, joten nopeat syövät hitaat!
Muistathan, että tänäkin vuonna leirialueella saavat koronarajoitusten vuoksi oleilla pelkästään kuljettajat ja valmentajat.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.