Asikkalan Moottorikerho

JÄSENYYS

Jäsenenä saat reilun alennuksen kausimaksusta (100€ >>> 50€+ 3 x velvoite osallistua ratatalkoisiin vuoden aikana), mikäli olet joko harrastajajäsen tai sitoudut kilpaillessasi ajamaan AsikMK:n lisenssillä. Jäseneksi pääset liittymään maksamalla jäsenmaksun AsikMK:n tilille. Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuodesta. Mikäli et osallistu ratatalkoisiin 3 x vuoden aikana vuoden lopussa laskutetaan 30 € lisäratamaksu.
Jäsenyys - 20€

Jäsenyys ja kausimaksu (mikäli kilpaillessasi ajat AsikMk-lisenssillä) - 70 € + 3 x ratatalkoovelvoite

Jäsenyys ja kausimaksu mikäli kilpailet muun kerhon lisenssillä - 120 € + 3 x ratatalkoovelvoite (huom. jos velvoite ei täyty, laskutetaan lisämaksu)

Pelkkä kausimaksu 100 € + 3 x ratatalkoovelvoite (huom. jos velvoite ei täyty, laskutetaan lisämaksu)

Liittyessäsi jäseneksi, ilmoita tietosi osoitteeseen asikkalanmoottorikerho@gmail.com. Ilmoituksessa täytyy olla seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, osoite, sähköpostiosoite (toimii MOTTIin kirjautumisessa) ja puhelinnumero. Jos kyseessä on junnujäsen, ilmoita myös huoltajan tiedot. Muista myös ilmoittaa maksoitko jäsenmaksun, kausimaksun vai molemmat yhdessä.

Kausimaksun maksaneita pyydetään ilmoittamaan kerhon sähköpostiin maksusta ja maksua koskevan ajajan nimen, jotta voimme lähettää paluupostina AJOLUPA-lapun (ks. tarkemmin Radat ja säännöt- kohta).

Tervetuloa mukaan toimintaan!

MOTTI on Suomen Moottoriliiton jäsenpalvelujärjestelmä, joka toimii samalla kerhon omana sähköisenä jäsenrekisterinä.